[blox_row][blox_column width=”1/1″][blox_text animation=”none”]

Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului

Novus Via este site-ul oficial al Echipei „Novus Via”, iar folosirea acestui website presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor urmatoare.

Termenii si Conditiile de utilizare a website-ului pot fi schimbate in orice moment de catre administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea website-ului.

Accesarea sau vizitarea in continuare a website-ului, a oricarei pagini din acesta, precum si a oricarei componente a acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi aflate aici.

Drepturile asupra continutului website-ului

Continutul si elementele de grafica, continutul in format text si orice alt material transmis/e sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe website, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de website) apartin Echipei „Novus Via”. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Echipei „Novus Via” acele materiale pentru care pe website s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Echipei „Novus Via” le detine asupra/in legatura cu website-ul, continutul acestuia, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca, in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii continutului website-ului. Orice persoana care comunica in orice mod informatii ori materiale catre sau prin intermediul website-ului isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta  persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre website, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Echipei „Novus Via”, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Un document disponibil pe website nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul website-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca administratorul va fi absolvit de orice raspundere. Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrânge si asupra obligatiei Echipei „Novus Via” de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile Echipei „Novus Via” impuse de lege.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului si eventualele informatiile transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Echipei „Novus Via” sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala in vigoare.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul va completa informatiile minime de identificare care sa faciliteze o comunicare fireasca cu ceilalti membri ai Echipei „Novus Via”. Trebuie completate corect si cu informatii reale urmatoarele campuri unde este cazul: Nume, Prenume, E-mail, Bio. Utilizatorul nu va folosi in scop comercial continutul site-ului (in forma existenta sau modificata).

Utilizatorul nu va inlatura notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform acestor termeni de utilizare. Utilizatorul nu va crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Utilizatorul nu va utiliza website-ul pentru a trimite mesaje publicitare, nu va trimite mesaje cu conotatii sexuale. Pentru orice tip de solicitari va invitam sa folositi informatiile din pagina de contact.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre echipa „Novus Via”.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii pe internet. Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii

suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai Echipei „Novus Via” care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorii accepta ca evenimente legate de activitati de intretinere tehnica, asigurarea securitatii datelor si informatiilor, depasirea capacitatii normale a serverelor, intreruperea acesului la internet, probleme cu alimentarea

cu electricitate a serverelor etc. pot avea ca efect scurte intreruperi ale accesului la http://www.novusvia.ro/.

Comunicarea dintre Grupul „Novus Via” si utilizatori

Utilizatorii http://www.novusvia.ro/ accepta sa primeasca mesaje de tip notificari prin email trimise de echipa „Novus Via”, continand informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

„Novus Via” poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare a http://www.novusvia.ro/, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.

[/blox_text][/blox_column][/blox_row]